Ser feliç en la tercera edat

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 0 Flares ×

Ens preocupem molt per la salut en la tercera edat. Són habituals les recomanacions sobre dieta, exercici o estil de vida saludable però no hem de deixar de banda la dimensió psicològica de les persones grans, tan important com la física i íntimament relacionada amb aquesta.

La tercera edat és una etapa marcada per la tranquil·litat, l’estabilitat i la possibilitat de realitzar activitats o dur a terme projectes que la feina i les obligacions familiars ens impedien fer. Però també és una etapa marcada per les preocupacions sobre el que succeirà amb el pas dels anys, la pèrdua d’éssers estimats i la minva de capacitats. Això pot generar, en algunes persones, la sensació de no tenir control sobre la seva vida i causar tristesa o fins i tot depressió.

10 consells per ser feliç en la tercera edat

És important que els cuidadors/es, familiars i persones que estan més a prop de les persones grans estiguin atentes als símptomes de tristesa per evitar que caiguin en una depressió, però elles mateixes poden posar en pràctica algunes pautes per mantenir el seu benestar anímic i ser tan felices com sigui possible.

Descarrega’t la infografia!

10 consells per ser feliç en la tercera edat

Més informació:

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 0 Flares ×

Etiquetes: , , , , , , ,

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 0 Flares ×
Licencia de Creative CommonsAquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Unported